Alt innen elektroinstallasjon i Oslo

Fagkunnskap er til for å deles

Sørlie Elektro har levert mang en elektroinstallasjon i Oslo opp gjennom årene. Og akkurat som da vi først startet, er vi også i dag en dyktig gjeng med mye fagkunnskap. 

Vi er en sertifisert lærlingebedrift og er stolte av å videreføre elektrofaget, et fag som krever nøyaktighet, kunnskap og tålmodighet. Hos oss skal alt være 100% før jobben er gjort. Det gjelder tross alt sikkerhet, lys og varme. 

Kontakt oss på 909 67 540 for en hyggelig prat om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg!

Hvorfor velge oss?

En elektroinstallasjon fra Sørlie Elektro kommer med garantier på både materialer og arbeid. Våre leverandører er kjent for kvalitet og sikkerhet, noe som gjenspeiler seg i vår ekspertise. Og et sluttresultat av høy kvalitet og med lang levetid er det eneste som gjelder.

Våre ansatte

Sørlie Elektro er så heldige å ha dyktige elektrikere som er stolte av faget sitt. Alt av utdanning og godkjenninger er på plass, det samme er erfaringen fra små og store prosjekter. Vi holder oss oppdaterte på ny teknologi og nye produkter. Dette er like viktig for trivsel blant våre elektrikere som for å kunne tilby kundene det beste innen elektroinstallasjoner.

Fornøyde kunder

Det er en ganske enkel filosofi, men vår aller viktigste: Vi får fornøyde kunder ved å gjøre en god jobb.

Og fornøyde kunder er det viktigste vi har. Spør oss gjerne om referanser.